Když Vám chci něco sdělit.

Prosím vás o pár minut vašeho času.

18. 9. 2013 16:59
Rubrika: Nezařazené

 Dobrý den.

Jmenuji se Ondřej Čechman. Prosím vás o pár minut vašeho času. Budu se snažit být stručný a snad vám dokážu sdělit co mám na srdci.Mám strach. Bojím se o svou budoucnost. Bojím se o budoucnost mé rodiny a přátel. Bojím se o budoucnost celého světa. Když pohlédnu na lidi kolem sebe, vidím že se jich také hodně bojí a tak jsem rád, že nejsem sám. Z čeho mám strach?

Bojím se nenávisti a zloby. Bojím se té nenávisti co ve světě způsobuje války. Bojím se mocichtivosti všech lidí, hlavně ti co už nějakou moc mají, jakoby chtěli neustále víc a víc... Bojím se lidské prohnanosti a lstivosti. Bojím se závistivosti. Možná si říkáte, že jsem pěkný poseroutka,že se bojím jít i po tmě na záchod, ale copak vy se nebojíte?

  • Například teď se bojím toho, že za pár let někdo zazvoní na dveře mého domů a poví mi:
  • Pane Čechmane budete nám muset vrátit174 722 Kč.
  • Já jim povím:
  • Já si ale nic nepůjčil!!
  • A oni na to:
  • Ale STÁT nám zkrachoval. Jste přece občanem České Republiky...

Částku považuji za orientační(přece jen za těch pár let bude podstatně větší), ale pro představu se mrkněte na http://www.verejnydluh.cz/ .
Lidi, vy všichni co máte v peněžence občanku, prosím vás! Myslete vlastní hlavou a nenechte si nic nakecat. Říkám to nám všem, včetně sebe, neboť dnes šlyšíme o jedné věci 100 názorů a tak jsme zmatení a nevíme čemu věřit.

Sám nevím koho budu volit, ale jedno vím jistě. K volbám půjdu a budu se dlouho rozmýšlet komu dám svůj hlas, který má hodnotu skoro 150 000 Kč, bohužel ne plus, ale mínus!

 


 Nadcházející volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se uskuteční ve dnech 25.–26. října 2013





 

 

Zobrazeno 580×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio